Andrew JEFFORD
A scris pentru multe ziare britanice, inclusiv The Evening Standard (timp de zece ani), The Financial Times, The Guardian și The Times; este în prezent editor colaborator și un cronicar atât pentru Decanter, cât și pentru World of Fine Wine, precum și Consilier Academic al Wine Scholar Guild. Este unul dintre cei trei co-președinți ai Decanter World Wine Awards, cea mai mare competiție mondială de vinuri.Este, de asemenea, președinte al juriului la Saperavi International wine competition, care se desfășoară bianual la Tblisi, Georgia, și ajută la evaluarea Latvian Wine of the Year competition, care se desfășoară anual la Riga. De asemenea, a avut emisiuni despre vin, ceai și alte subiecte pentru BBC Radio din Marea Britanie. Conduce călătorii de studiu în Franța pentru Wine Scholar Guild și ține conferințe despre vin la nivel global. A scris douăsprezece cărți și ghiduri, printre care The New France, Andrew Jefford’s Wine Course și Whisky Island (about the island of Islay). El și familia sa au petrecut 15 luni în Australia între 2009 și 2010 și de atunci au locuit în Languedoc, Franța.