Bruno SCAVO
Atras de cultura vinului, a obținut un Certificat de Somelier în 1987. În 1994 a câștigat International Culinary Prize „Paul Louis Messonier”. În 1990, Bruno va obține BP Sommelier Diploma cu cele mai mari credite, după 2 ani întregi de studii într-una dintre cele mai apreciate școli de ospitalitate din Franța la Tain-l’Hermitage. Mileniul îl va încununa „Maître Sommelier” al UDSF (Union de la Sommellerie Française). A absolvit „Bar and Cocktail Diploma” la Hughes Hospitality Schools din Surfer Paradise, Australia. În calitate de președinte al Asociației Monaco Sommelier și trezorier adjunct al ASI, Bruno a judecat, de asemenea, în multe competiții timp de o perioadă bună de ani, fiind între timp numit Sommelier șef al Monte-Carlo Sporting Club, Casino și activități de catering din întreaga stațiune SBM. În 2017 a promovat WSET Level 3 Award in Wines. El a obținut certificarea ASI în 2018. În 2021 a absolvit certificarea de somelier sake în cadrul Sake sommelier association. El a devenit Wine referent și șeful Wine Think Tank pentru Monte-Carlo SBM Resort.